woensdag 24 oktober 2012

Presentatie conceptfase

Geachte lezers,

Gister hebben wij onze geboekte resultaten gepresenteerd voor onze opdrachtgevers, de gemeente Vlissingen en de eigenaar van de solexverhuur, door middel van een Powerpoint.
Hierin hebben wij onze gecreĆ«erde concepten laten zien, en laten zien hoe we met behulp van het PvE en de morfologische kaart op deze 5 concepten zijn gekomen.
Uit die 5 concepten moest je 2 'eindsoncepten' kiezen en die uitlichten, voor die 2 concepten hebben we ook    een modelletje gebouwd, om een beter beeld te geven van hoe alles in elkaar zit.
We hebben positieve feedback gekregen over onze eindconcepten, ze hebben een duidelijk DNA van Vlissingen en de 2 ontwerpen zijn goed verschillend, maar verbeterprojecten waren dat we goed moesten kijken waar en hoe je je opbergvak nou het best kon verwerken en wel zo dat je niet belemmerd word tijdens het steppen.
Zie hier een voorbeeld van: Een voorbeeld van een bestuurssysteem en de twee eindconcepten.
 





2 opmerkingen:

  1. Beste Marijn,

    eindelijk weer beweging. Ga door zo.
    In je blog kan ik terug zien
    1. waarover je geleerd hebt en
    2. (een beperkt aantal) wat je geleerd hebt.

    Je kunt je blog (en daardoor je leereffect) versterken door te verwoorden wanneer en hoe je je verbeterpunten gaat toepassen. Verder denk ik, dat je veeeeeeeel meer hebt geleerd, zowel van de terugkoppelingen als van je eigen ervaring.

    Groet,
    W. Haak

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Marijn,

    op een HBO moet je leren door kennis op te doen en die uit te proberen. Dat zie ik erg mager terug. Mis ik iets?
    Groet,
    W. Haak

    BeantwoordenVerwijderen